Tilaa Rap-työpaja!

Järjestämme työpajoja myös tilauksesta

Track Factoryn rap-työpaja muuntuu moneksi ja voidaan järjestää kaikenlaisille porukoille työyhteisöistä lapsiin, nuoriin ja vanhuksiin!
Työpajassa osallistujat kirjoittavat ja halutessaan myös äänittävät uuden rap-kappaleen sovitusta aiheesta. Aihe voi olla ennalta mietitty, esimerkiksi ajankohtaisen teeman tai hankkeen ympäriltä, tai se voidaan päättää paikan päällä osallistujien kesken. Lopuksi valmistunut kappale kuunnellaan yhdessä. Jälkeenpäin kappale voidaan laittaa myös nettiin jakoon, joko julkisesti tai ainoastaan osallistujille muistoksi.

Työpajan kestoksi on yleensä varattu 3h ja järjestämme työpajoja 1 tai 2 ohjaajan voimin, osallistujien määrästä ja tarpeista riippuen.
Työpaja voidaan toteuttaa monenlaisissa tiloissa eikä järjestäminen vaadi erityispuitteita tilaavalta taholta. Käytettävän tilan osalta oleellisinta on viihtyisyys ja rento ilmapiiri.
Tuomme kaiken tarvittavan äänitys- ja musiikkilaitteiston mukanamme. Äänentoiston osalta on helpointa jos se löytyy paikan päältä, laitteiston ei tarvitse olla iso vaan riittää, että osallistujat kuulevat musiikkitaustan kirjoittamista varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!