Ohjaajat

Aleksi Lemola

Aleksi Lemola on musiikkituottaja, ammatti-DJ ja yrittäjä pyörittäen omaa Logout Music-levymerkkiänsä. Koulutukseltaan Aleksi on musiikkiteknologi, ja muusikkoperheessä varttuneella hiphop-tuottajalla on myös vankka piano- ja teoriaopintojen tausta. Tekniikasta innostuneena musiikin suurkuluttajana Aleksin ymmärrys hiphop-tuotannosta yltää 80-luvun samplereista ja nauhureista viimeisimpiin tekniikoihin.

Johannes "Jontti" Suominen

Jontti on yksi helsinkiläisen riippumattoman hiphopin pioneereista. Hänet tunnetaan erityisesti vahvasti sisältöön sekä intensiiviseen ilmaisuun nojaavasta tyylistään.
Jontti on vaikuttanut Kallio Underground, Jontti & Shaka ja Uuden ajan avaruususkonto -yhtyeissä. Koulutukseltaan hän on humanististen tieteiden kandidaatti (HuK)

Shaka Kampara

Shaka Kampara on helsinkiläinen rap-artisti, joka tunnetaan Jontti & Shaka -duosta sekä Koivuniemen Herrat yhtyeestä. Shaka aloitti rap-tekstien kirjoittamisen 90-luvun lopulla. Ensimmäiset biisit julkaistiin Monelt ne tulee mixtapella vuonna 2004.
Shaka toimi Basso-lehden vakiokolumnistina 2011-2012. Toistuvia teemoja sekä kolumneissa että rap-teksteissä ovat olleet identiteetti ja maailmankuva sekä näiden kahden vaikutus ihmisen valintoihin ja kohtaloon.

Shaka oli pitkälle mukana kehittämässä Track Factoryn toimintaa, mutta ei tällä hetkellä ole mukana työpajatoiminnassa. Nykyisin hän työskentelee toiminnanohjaajana Sosped-säätiön Kulttuuripaja Kuplassa.